Aki irodában dolgozik, az pontosan tudja, hogy az ebéd kardinális kérdés. Ha sokat rendelünk, az bizony meglátszik a bankszámlánk állapotán, de nem egyszerű minden nap főzni, hogy friss meleg ebédet vihessünk másnap a munkába.
Sokan nem szeretnek több napra előre csomagolni, ugyanis sok étel íze és állaga már nem az igazi másnap vagy harmadnap.
A rántott hús bundája megpuhul, a carbonara tésztája megszívja magát és kiszárad, a hal pedig képes bebüdösíteni a melegítés során az irodai konyhát.
A legjobb ételek dobozoláshoz, vagyis a meal prephez raguk mellé adhatunk párolt rizst vagy bulgurt, ezek az ételek ugyanis egy-két napot is kibírnak a hűtőben anélkül, hogy romlana az állaguk, veszítenének az ízükből vagy az élvezeti értékükből, sőt újra melegítve is finomak.
Egy jó csilisbab, pörkölt, paprikás krumpli, pásztortarhonya, rakott krumpli szintén remek választás lehet, mi most azonban egy zseniális és finom zöldbabos csirkeragu receptjét hoztuk el. Ez az étel tökéletes irodai munka mellé, de a gyerekek is imádni fogják!
Ha további finom receptekre is kíváncsi, akkor látogasson el a Mindmegette oldalára!