Soha többé nem vágyik McDonald'sra, ha megnézi ezt a videót

Vágólapra másolva!
Elképesztő dolog történik sokak kedvenc hamburgerével, miután 30 percre betesszük a mikrohullámú sütőbe. Így már nem valószínű, hogy bárki is szívesen megenné!
Vágólapra másolva!

Az ikonikus Big Mac hamburger sokak kedvence, azonban ha 30 percre mikrohullámú sütőben melegítjük, rá sem lehet majd ismerni. A végeredmény kicsit sem étvágygerjesztő, ezek után mindenki kétszer meggondolja, fogyasszon-e egyáltalán ilyesmit.

Egy Microwaving30Mins nevű TikTok-felhasználó rendszeresen teszteli, mi történik az ételekkel, miután bizonyos ideig mikrosütőben melegítik őket. Most a McDonald's gyorsétterem ikonikus hamburgere volt soron. A videó vírusszerűen terjedt az interneten.

big mac, bigmac
Elvesztette a Big Mac-pert a McDonald's (illusztráció)

A férfi által posztolt videóban nyomon követhető a kísérlet minden mozzanata attól a perctől kezdve, hogy kicsomagolja a szendvicset, beteszi a sütőbe, 30 percen át melegíti, majd kiveszi.

Igaz ugyan, hogy a McDonald's termékei nem romlanak meg egyhamar, arról semmit nem tudunk, mi történik, ha hosszabb időre mikrohullámú sütőben melegítjük őket

- írta a videót közzétevő férfi a poszt mellé.

@microwaving30mins Big Mac turns SOLID after locking eyes with wicked M(icrowav)edusa #bigmac #mcdonalds #microwave ♬ Danse Macabre - Efteling & Spookslot

Miután a fél óra lejárt, a füst szó szerint áramlott ki a sütőből, 

az eredetileg szilárd hamburger pedig szó szerint cseppfolyóssá vált a benne lévő rengeteg zsiradéktól, a marhahúspogácsából szivárgó zsíros, zavaros szaft pedig sárgára festette az eredetileg fehér tányért.

"Ez pont úgy néz ki, mint amit egy zsíros, gyorséttermi hamburgertől vártam"

- írta a posztoló.

A nézők nagy része megbotránkozott az eredményt látva, egyikük azt írta, hogy 

ezek után nem lesz nehéz betartania a diétát, ugyanis egy életre elment a kedve attól, hogy gyorséttermi vacsorát rendeljen magának.

A posztoló korábban ugyanezt a 30 perces kísérletet elvégezte már sós, töltött pékáruval, majonézzel, mályvacukorral, gumicukorral, salátával és müzliszelettel, most pedig újabb ötletekkel álltak elő a nézők: egyikük a görögdinnyét javasolta következő kísérleti alanynak, egy másik pedig teafiltert, de volt, aki arra volt kíváncsi, hogyan festhet egy zselés cukorka vagy egy adag macskaeledel 30 perc mikróban való melegítés után.

Bár a McDonald's gyorsétteremlánc a hamburgerei által vált igazán népszerűvé, az elsőként megnyitott, kaliforniai San Bernardinóban található McDonald's a barbecue hot dogjairól volt híres, amelyek mellé burgonyachipset kínáltak. Az étterem 1940-ben nyílt meg. A tulajdonosok, a McDonald fivérek 1948-ban áttértek a hamburgerekre, majd 1949-ben sült krumplival és turmixokkal bővítették a kínálatot.

Azóta sokan támadták az éttermet egészségtelen, káros anyagokkal teli, hizlaló fogásai miatt, ezért egy ideje már salátákat és friss zöldségféléket is kínálnak szokásos menüik mellett, és egy időben biohamburger bevezetésével is kísérleteztek.

Forrás: Mirror

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!