A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Letöltés: akciójáték rajzfilmbe oltva

Vágólapra másolva!
A XIII installálása után különleges akciójátékot próbálhatunk ki, mely érdekessége, hogy kialakítása a képregények és rajzfilmek világához hasonlítható - mindez három dimenzióban.
Vágólapra másolva!

A tömör XIII nevet viselő akciójáték hagyományos elemekkel rendelkezik: fegyvereket és különböző tárgyakat vehetünk fel, logikai feladatokat kell megoldanunk és természetesen szembeszállnunk az ellenséggel. Az Egyesült Államok és Közép-Amerika különböző területein játszódó játék látványos, izgalmas és szórakoztató, a demóverzióban két pályán tehetjük próbára tudásunkat. A fejlesztő szerint annak ellenére, hogy játék sztorija a hagyományos FPS-ekhez hasonlóan az ellenfelek elpusztítására épül, azoknál jóval kevésbé erőszakos, lévén, hogy az alkalmazott rajzfilm-szerű design tompítja, stilizálttá teszi az akcióelemeket. A szoftver a nagy sikerű Unreal II motorjára épül.

Játéksarok - Töltsön le teljes verziókat!/techbazis/valogatas/20030716alegjobb.html

A XIII ingyenesen letölthető próbaverziója augusztus 8-án jelent meg, a kiadó Ubisoft szerint a teljes változat valamikor ősszel kerül forgalomba. A játék PC mellett PlayStation, Xbox és Gamecube platformokon is hozzáférhető lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!