Négy faj lesz a Supremacyben

Vágólapra másolva!
A Strategy First új információkat tett közzé a Black Hammernél készülő stratégiai programról, a Supremacy: Four Paths to Powerről, mely játékban négy faj képviselői küzdenek az univerzum feletti uralomért.
Vágólapra másolva!

A Strategy First jelenteti meg világszerte a Black Hammer által fejlesztett, a Supremacy: Four Paths to Power című körökre osztott stratégiai játékot. A programban négy faj torzsalkodik egymással, hogy minél nagyobb szeletet szakítsanak ki maguknak a világegyetem tortájából. Az ádáz küzdelem egyaránt zajlik a bolygók felszínén, valamint a világűrben. A fajok hadseregeit vezető játékosnak negyvennél is több egység áll rendelkezésére, melyek közt lángszórós katonákkal, a Battletech világból megismert hatalmas mech robotokkal vagy öngyilkos bombázókkal is találkozhatunk. A játék megjelenése a 2004-es év második negyede magasságában várható.
A kiadó állítása szerint a négy faj négyféle stratégiát követel meg a játékostól, tehát nem mindegy, hogy melyiket választjuk majd a játék elején. Sajnos nem volt a kiadó túl közlékeny a további részletekkel kapcsolatban, és hát a fejlesztők oldalán talált dolgok sem mutatnak arra, hogy a játék már értékelhető fejlesztési fázisban lenne.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről