Hazai e-learning projektek Európa legjobbjai közt

Vágólapra másolva!
Kiválasztották az eLearning Awards távoktatási verseny idei fordulójára beérkezett pályaművek közül a 100 legjobbat. A rostán három magyar induló is átjutott, az elektronikus oktatási projektek európai versenyének döntője november 18-án lesz.
Vágólapra másolva!

Idén összesen 1021 pályamű érkezett az eLearning Awardsra, a European Schoolnet által évente megrendezett versenyre, ahol európai iskolák és más oktatási intézmények diákjainak és tanárainak modern információs eszközökkel támogatott oktatási tartalmú projektjei a megmérettetés tárgyai. Az Oktopusz Alapítvány híradása szerint a harminctagú szakmai zsűri a nagyszámú indulóból választotta ki a 100 legjobbat, amelyek már esélyesek a fődíjakra. A top 100-ban 28 ország 20 nyelven képviselteti magát.

A legtöbb projektet (16) Olaszország könyvelheti el, őket a spanyolok követik (13), Magyarországról 3 projekt jutott be a legjobbak közé. a győztesekre a díjátadó gálán derül fény november 18-án Prágában. A 100 projekt listája és rövid ismertetőik itt tekinthetők meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről