A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Egyre nagyobb üzlet lesz a mobilos pornó

Vágólapra másolva!
A mobiltelefon-tulajdonosok világszerte a tavalyi év során összesen 400 millió dollár körüli összeget költöttek a kézi készülékeik képernyőjén megtekinthető, pornográf tartalmak megvásárlására - derül ki egy felmérésből.
Vágólapra másolva!

A Strategy Analytics elemző cég tanulmánya szerint a world wide webhez hasonlóan a mobilinternetes piac nyújtotta előnyöket is elsők közt használja ki a szexipar. Míg a tavalyi évben a mobilok parányi képernyőjén megtekinthető erotikus képek és videók megvásárlására világszerte összesen 400 millió dollárt - azaz több mint 73 milliárd forintot - költöttek, a társaság becslései szerint a mobiltelefonokra értékesített felnőtt-tartalmak piaca 2010-re 5 milliárd dollárosra bővül majd.

Ugyanakkor a vállalat arra is felhívja a figyelmet, hogy a hagyományos weben elérhető szexoldalakkal szemben a mobilinternetes szolgáltatások népszerűségét számos tényező - többek közt az eszközök kisméretű kijelzői (bár öt év múlva vélhetően már ötből négy készülék jó minőségű, színes kijelzővel bír majd), illetve az egyelőre még borsos mobil adatátviteli díjak befolyásolhatják negatív irányba. A Strategy Analytics elemzője szerint 2010-re a mobilos tartalmakra fordított összegek 5 százalékát teszik majd ki különböző felnőtteknek szánt tartalmak.

A cég várakozásai szerint a mobilosok körében a pornónál kelendőbbek lesznek a sport- és hírközvetítések, letölthető zenék, ezek ugyanis szélesebb felhasználói kör számára lehetnek érdekesek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!