A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Lezárult nyereményjátékunk, melyen fődíjként mp3-lejátszót és három albumnyi zenét ajánlottunk fel.
Vágólapra másolva!

Nagy mp3lejátszó-tesztünkhöz kapcsolódva hirdettük meg nyereményjátékunkat, melyen fődíjként egy lejátszót és a T-Online Zeneáruházból letölthető három albumnyi zenét, további kétszáz pályázónknek pedig tíz-tíz letölthető számot ajánlottunk fel. A szerencse Bodor Tibor győri olvasónknak kedvezett, aki - miután a random.org az 59-es számot sorsolta ki -, 59. beküldőként gazdagodhatott a kis ketyerével (képünkön), 1 gigabájtos SD-kártyával és harminc darab letölthető dalra szóló utalvánnyal.

Forrás: [origo]Érdekességképpen jelezzük, hogy a pályázati kiírásban foglalt feltételeknek a jelentkezők tíz százaléka nem felelt meg: zömük nem írta meg a nevét vagy a címét. Ezt a feltételt szigorúan vettük, mivel ez az egy módja van annak, hogy kizárjuk: egy ember (több, különböző e-mail cím regisztrálásával) többször is induljon a fődíjért.

Egy kérdés megválaszolására érdemes visszatérnünk, mivel itt rontották el sokan a válaszadást: Hány éves, azaz mióta használatos az mp3-formátum? A helyes válasz a c volt, azaz 11 éve. Korábbi cikkünkben meg is emlékeztünk az évfordulóról, a pályázóknak csak annyi dolguk volt, hogy egy évet hozzáadjanak a kerek tízesztendős évfordulóhoz, hiszen a cikk tavaly jelent meg. Volt olyan pályázónk, aki az amerikai szabadalmi bejegyzés évére hivatkozott, azonban mp3-fájlokat gyakorlatilag a névadás óta használnak - az elterjedése volt kicsit lassabb.

Igéretünkhöz híven az első kétszáz, helyes választ beküldő olvasónk is nyert körülbelül egy-egy albumnyi (azaz tíz) dal letöltésére jogosító kupont. Őket már e-mailben kiértesítettük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!