Játék: kötözés izgalmasan

Vágólapra másolva!
Drága, exkluzív és titkos élmények helyett az ingyenesen letölthető Zen Bondage szoftverből megtanulhatjuk, miért is izgalmas is a megkötözés.
Vágólapra másolva!

A finn Moppi Productions gondozásában elkészült játékprogram a PC-s platform egyik legjobban polírozott és legtisztábban játszható gyöngyszeme. Egyetlen célja az, hogy 100 méter kötéllel teljesen befedjünk egy állatot - az állatvédők talán értékelni fogják, hogy stilizált faszobrokat, nem pedig élőlényeket kell bekötözni a játékban.

A bal és jobb egérgombokkal két tengely irányába tudjuk forgatni a bekötözendő testet (magunk felé/magunktól el, illetve oldalsó irányba), a kötél egyik vége pedig fixen rögzítve van az állathoz, így akárhogyan is kezdünk forgatni, fél percen belül teljesen egyértelművé válik a feladat. Apró tanács: előbb a konkáv felületeket (a bemélyedéseket) fedjük be, ha erről megfeledkezünk, nem érhetünk el 100 százalékot.

Forrás: [origo]

A Zen Bondage egyik csodája, hogy a kötél viselkedése pont olyan, mintha a valós életben próbálnánk bebugyolálni akármilyen testet, második csodája pedig az, hogy egyszerű és roppantul hangulatos. Nemcsak a remekül összeválogatott színvilág és az absztrakt hiphopban járatos Ghost Monkey háttérzenéi tehetnek róla, hanem az az apró kis látványelem is, amelyre rögtön felfigyelhetünk a befedésnél: a kötél alatt vékony festékcsík jelenik meg, utalva arra, hogy az emberi testtel is ugyanez történne, csak ott pirulni szokás, nem zöldülni. (Jó hírünk van: akadnak pirulós figurák is a játékban.)

A minimális gépigénnyel elboldoguló, apró ablakban is futtatható játék öt-tíz perces kávézós belegabalyodásokra tökéletes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről