A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Ki mit keres: magányos ír, pornófüggő angol netezők

Vágólapra másolva!
A Google Trends felmérése szerint az írek a legmagányosabbak az interneten, de szorosan követik őket a szingapúriak és az Új-Zélandiak. A legtöbb pornót pedig két angol város lakosai keresik a neten.
Vágólapra másolva!

A Google Trends az internetezők érdeklődési körét igyekszik felmérni annak alapján, hogy az egyes országokban illetve városokban milyen keresőszavakat használnak leggyakrabban a netezők. A keresőszoftver eleve statisztikát vezet a beírt kifejezésekről, amelyeket csak az IP-címekkel kell társítani, hogy megkapják az eredményt.

A felmérés szerint a "lonely", azaz "magányos" szót a legtöbbször Írországban, azon belül is Dublinban írták be a Google-ba az internetezők, de szorosan követi őket Szingapúr és az új-zélandi Auckland. Szingapúr a magány ellenére valahogyan a legboldogabb hely kitüntető címét is megszerezte a felmérésben, hiszen itt keresik legtöbbször a "happiness", azaz "boldogság" vagy "vidámság" szavakat is. A felmérés eredményét kommentáló ElectricNews.net hozzáteszi: úgy tűnik, az írek és az új-zélandiak boldogságára nincs hatással a magas és folyamatosan növekvő életszínvonal, ami a két országra jellemző.

A Google Trends szerint a legtöbb pornót két angol nagyváros, Birmingham és Manchester lakói keresték az interneten. Ott van mellettük a top 10-ben az összes nagyobb ausztrál nagyváros, így Sydney, Melbourne, Brisbane és Perth is, így úgy tűnik, érdeklődésüket tekintve nem szakadtak el túlzottan az anyaországtól a világ másik felén élő telepesek. A sokéves átlagot tekintve a tavalyi évben voltak leginkább kiéhezve a netezők: a pornográfiára irányuló keresések száma ugyanis 2005-ben tetőzött a Google-on.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!