A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Mindent lejátszik az új DVD-meghajtó

Vágólapra másolva!
Az LG Super Multi Blue néven fogja hamarosan piacra dobni a Las Vegas-i CES kiállításon bemutatott legújabb DVD-lejátszóit, amelyek extrája, hogy mindkét új generációs lemezformátumot támogatja.
Vágólapra másolva!

A dél-koreai gyártó asztali és PC-be szerelhető meghajtót is piacra fog dobni az első negyedév során az univerzális lejátszókból a fenti márkajelzéssel. A társaság tévéhez csatlakoztatható lejátszói közül a Blu-ray és HD DVD lemezeket egyaránt fogadni képes, tévéhez csatlakoztatható asztali lejátszó a a BH100-as típusjelzést viseli, s elsőként az Egyesült Államokban kerül a boltokba. A termék valószínűleg annyiba kerül majd, mint a jelenleg kapható - csak egyik vagy másik formátumot támogató - középkategóriás lejátszó, várhatóan 1200 dolláros, vagyis 230 ezer forint körüli áron lehet majd megvenni.

Valamivel olcsóbb lesz a PC-kbe szánt univerzális meghajtó, amely a Blu-ray, illetve hagyományos DVD és CD lemezek közül az írható típusokra adatokat is tud égetni, míg a HD DVD formátumú korongokat csak olvasni tudja.

Bár a két lejátszó mindkét új generációs formátumot támogatja, közel duplaannyiba kerülnek, mint egy Playstation 3 konzol, ami a játék mellett Blu-rayen kiadott filmekkel is elboldogul. Érdekesebb - és olcsóbb - alternatívának tűnnek a Warner cég univerzális DVD-i, amelyeket ugyancsak a CES-en fognak bemutatni a héten: a Total HD márkanevű korongok érdekessége, hogy egyaránt használhatók lesznek Blu-ray és HD DVD meghajtókban, mivel két rétegben mindkét formátumnak megfelelően rájuk lehet vinni az adatokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!