Érkezik a Gran Turismo 5 Prologue

Vágólapra másolva!
Filmszerű grafikát, több mint hetven autótípus lehető legrealisztikusabb szimulációját és intelligens ellenfeleket ígér a sikeres autóverseny-sorozat következő része, amely PlayStation 3-ra jelenik majd meg.
Vágólapra másolva!

A játékban többek közt olyan versenyautótípusokat lehet majd vezetni, mint az Audi R8 4.2 FSI R Tronic, a BMW M3, a Dodge VIPER GTS, a Ferrari 599, a Honda INTEGRA TYPE R (DC5), a Lotus Elise 111R, a Mercedes-Benz SL 55 AMG '02, a Nissan GT-R, az Aston Martin DB9 Coupe vagy a Subaru IMPREZA WRX STI. A világ legnevesebb gyártóinak összesen 71 legnépszerűbb modellje áll csatasorba - valamennyi hivatalos engedéllyel és nagy felbontású megjelenítéssel. A játék hat erősen valósághű pályát vonultat fel, melyek mindkét irányból befuthatók.

A játék intrója

A vezetési fizika is teljesen megújult a valaha tapasztalt legrealisztikusabb vezetési élmény érdekében, az ellenfél mozdulatait pedig továbbfejlesztett mesterséges intelligencia vezérli, ami a legkeményebb küzdelem garanciája. Ráadásul a játéksorozat története során első ízben lehetőség nyílik a többszereplős online versenyre - akár 16 játékos is összemérheti erejét a PlayStaion Network (PSN) hálózatán.

Emellett a játékban van osztott képernyős játékmód, részletes tuning-lehetőség és drift-üzemmód, amelyben részletesen elemezni lehet az autó viselkedését és a vezetési technikát. A Gran Turismo 5 Prologue márciustól kerül a boltokba Blu-ray lemezen. Weboldal: http://www.granturismoworld.com

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről