A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Készül a cigileszoktató játék

Vágólapra másolva!
A Nintendo DS zsebkonzolra várhatóan ősszel jelenik meg az a játék, amelynek célja az, hogy használóját leszoktassa a dohányzásról.
Vágólapra másolva!

A Ubisoft cég kanadai fejlesztőrészlege Allen Carr Rövid úton leszokni a dohányzásról (Allen Carr's Easyway to Stop Smoking) című kötete alapján készíti el a programot. A Carr által kidolgozott módszer eddig tízmillió dohányost segített leszokni egészségkárosító szokásáról - számolt be az AFP.

Bár túl sok konkrét információt még nem hoztak nyilvánosságra a programról, a hírek szerint a szoftverben a felhasználók eltárolhatják majd azt, hogy milyen időpontokban gyújtottak rá, a dohányzási szokások elemzésével pedig a játék elvileg személyre szabott instrukciókat ad majd a leszokáshoz - emellett tizenötféle témába vágó minijátékkal is elüthetik az időt a zsebgépek birtokosai.

A Ubisoft emellett azt ígéri, hogy a program a leszokás utánra is nyújt majd szórakozást, mivel szembesíti használóját azzal, milyen előnyökkel jár szervezete számára a káros szenvedély nélkülözése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!