A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Elkészült a Nokia Maps 2.0-s verziója

Vágólapra másolva!
Gyorsabb navigáció, könnyebb kezelés, multimédiás tartalmak - ezek a mobilgyártó új navigációs szoftverének legfontosabb ismérvei.
Vágólapra másolva!

Befejeződött a Nokia Maps 2.0 tesztelési időszaka, a szoftver végleges, magyar nyelvű változatát már le lehet tölteni a maps.noika.com webcímről a GPS-es telefonokra. A szoftver támogatja a mobiltornyok segítségével pontosított, úgynevezett A-GPS navigációt is, amihez a telefon szoftverét is frissíteni kell.

A Nokia Maps menüjét átalakították, az autós üzemmódban például könnyebben elérhetők a nézetváltáshoz és a kezeléshez tartozó funkciók, a keresésnél egy keresőmezőn keresztül érhető el minden - például címek, látnivalók - térképes információ. Az útvonaltervező már több megállós utat is tud tervezni, a kaluláció pedig gyorsabb lett az eddiginél.

Újdonságként került be a Nokia Mapsbe a műholdképes nézet, gyalogos üzemmódban az eligazodást részletesebb információk segítik, és tömegközlekedési térképeket is tartalmaz a szoftver 17 nagyvárosról. A Nokia 6210-es Navigator modelljén mozgó iránytűt is megjelenít a szoftver, mivel képes érzékelni a haladási irányt.

Az extra szolgáltatások között letölthető multimédiás - képes, videós - városismertetők is szerepelnek. A Nokia Mapshoz jelenleg 200 ország térképeit lehet letölteni, ezek közül 70-ben kérhető hangos navigáció is (ami szintén feláras szolgáltatás.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!