A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország

Magyarul lehet szűrni a Google találatait

Vágólapra másolva!
A webkereső találati oldalán már magyarul válogathatunk tovább a felkínált eredményekből aszerint, hogy pontosan milyen típusú, és mikori találatokat szeretnénk látni.
Vágólapra másolva!

A Google újabb eleme került honosításra: a webkeresőn mától elérhetőek a magyar nyelvű keresési beállítások, jelentette be az internetes vállalat. Az újonnan magyarított funkcióval a Google.hu találati oldalán lehet még tovább szűrni a kereső által kidobott találatokat, egy külön bekapcsolható oldalsávon.

A típusok megadása segítségével például szűkíthetők a találatok videókra, fórumoldalakra vagy akár tesztekre - egy filmcímre vonatkozó keresés esetén így például elkülöníthetjük a mű előzetesét és werkfilmjeit tartalmazó oldalakat a szöveges kritikáktól.

Forrás: Google

A Google Varázskereke segítségével meg lehet nézni, hogy milyen keresőkifejezések kapcsolódnak leggyakrabban az általunk keresett szóhoz. A találatok keletkezésük ideje szerint szűkíthetők, így megnézhetjük csak az elmúlt nap, az elmúlt hét vagy akár az elmúlt év releváns találatait.

A Keresési beállítások különösen hasznos lehet, ha konkrét kulcsszavakkal nehezen kifejezhető témára szeretnénk rákeresni (például ha fórumozók véleménye érdekel a kutyatartásról), illetve ha egy adott témában szeretnénk még szélesebb vagy épp még szűkebb találati listát kapni. A képkeresésnél a képek méretét, meghatározó színeit is megadhatjuk, vagy azt, hogy fotót, arcképet, vagy például rajzot keresünk-e.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!