A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Csupa nagyon hasznos segédprogramot ajánlunk letöltésre ezen a hétvégén: megérkezett a Flash legújabb, bár nem végleges verziója, amellyel végre akadozásmentesen lehet lejátszani a nagyfelbontású webes videókat is. Ráakadtunk még egy új, nagy tudású, ingyenes PDF-nézegetőre, ami sokkal gyorsabb az Adobe Readernél, egy másik program pedig a Windows 7 új ablakkezelő funkcióját teszi elérhetővé XP alatt is.
Vágólapra másolva!

Adobe Flash Player 10.1 RC verzió


Az Adobe Flash Player kiegészítőjének legújabb, de nem végleges változatának letöltése Internet Explorerhez, és más böngészőkhöz

Flash Player gyakorlatilag mindenkinek a számítógépén van, aki internetet használ, ezt a böngészőkiegészítőt használja sok honlap, és például a beágyazott videók zömének lejátszásához is erre van szükség. Az Adobe platformjából most készült el egy már majdnem végleges verzió - ún. RC-kiadás. Ennek letöltését és telepítését azért érdemes megfontolni annak dacára, hogy nem száz százalékosan stabil verzióról van szó, mert fontos újítást tartalmaz: képes kihasználni számos videokártya esetében a videogyorsítást. Ennek eredményeként a webes videók nem fognak szaggatni, ami a korábbi verziók esetében sokszor előfordulhat. Ha valami miatt nem válna be az RC-verzió, csak uninstallálni kell, és az Adobe honlapjáról újra be lehet szerezni a stabil verziót. Internet Explorerhez, illetve a Firefoxhoz, Chrome-hoz és más alternatív browserekhez külön lehet letölteni a Flasht.

PDF-Xchange Viewer

Forrás: [origo]

Az ingyenes kiegészítő letöltése (18,2 megabájt, magyar nyelvű)

Egy újabb ingyenes alternatíváját találtuk az Adobe Readernek: a Foxit Readerrel és a Sumatra PDF-fel ellentétben ez a program magyar menüvel rendelkezik, emellett akár PDF-kérdőívek kitöltését is lehetővé teszi. Telepítésekor mindössze arra kell figyelni, hogy ne ikszeljük be az Ask eszköztár és keresőmező aktiválását, mivel e zavaró marketingcélú dolog nélkül is teljes értékűen használható a program. Extra szolgáltatásként a PDF-Xchange Viewerrel akár kommentárokat is lehet írni a PDF fájlokba, ehhez a főmenü bal oldalán lévő "Typewriter" gombra kell kattintani. Próbáink során sokkal gyorsabbnak is bizonyult az Adobe saját Readerénél, érdemes kipróbálni!

Aquasnap

Forrás: [origo]
Az ingyenes segédprogram letöltése (1,2 megabájt)

A Windows 7 egyik legpraktikusabb újítása az, hogy elegendő a monitor felső részére húzni a megnyitott program ablakát ahhoz, hogy teljes méretűvé nyíljon automatikusan, néhány kattintással pedig az is beállítható, hogy mondjuk a böngésző pont a képernyő felét foglalja el, így egy másik ablakot kényelmesen mellé tudunk húzni az egérrel. Ezt a lehetőségét teszi még kiforrottabbá az AquaSnap nevű ingyenes program, amely ezt a remek kényelmi szolgáltatást a Win 7 mellett XP és Vista esetében is elérhetővé teszi. Telepítését és elindítását követően a Tálcán saját ikonnal jelenik meg, ezen jobb gombbal kattintva lehet előhívni beállításait, ahol egyéb funkcióit is be lehet kapcsolni, például azt, hogy az adott ablakot az egérrel megrázva tűnjenek el a mögötte lévő szoftverek. Windows 7 esetében egy kicsivel tud többet az operációs rendszer alapszolgáltatásainál, XP-re és Vistára viszont gyakorlatilag kötelező letölteni, annyira jó használni.

Cheatbook áprilisi kiadás

Forrás: [origo]
Az ingyenes játékcsalás-gyűjtemény letöltése (2,2 megabájt)

Megérkezett a CheatBook.de honlap szokásos havi játékcsalás-gyűjteményének legfrissebb kiadása megérkezett: PC-s és konzolokra kiadott játékokhoz találhatók benne kódok, tippek és más, az előrejutásban segítő trükkök.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!