A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Böngésző kerülhet az Xboxba

Vágólapra másolva!
Hamarosan honlapok nézegetésére is alkalmassá válhat az Xbox 360 játékkonzol, amelybe az Internet Explorer böngésző 9-es változatát tervezi beépíteni a Microsoft. Kinect kamera birtokában puszta kézzel lehet majd böngészni a konzolon.
Vágólapra másolva!

A The Verge című amerikai technológiai hírportál úgy értesült, hogy a szoftvercég már teszteli az Internet Explorer böngésző 9-es kiadásának egy módosított változatának Xbox 360-ra szánt kiadását.

Noha a játékgépen jelenleg is elérhetők bizonyos internetes szolgáltatások, például videomegosztók, illetve a Facebook és a Twitter is, a konzol teljes körű böngészésre egyelőre nem alkalmas. A The Verge szerint a Microsoft egy teljes értékű böngészőt fog elérhetővé tenni a játékgéphez, amely így sok tekintetben egy otthoni számítógépet is ki tud váltani.

A hírportál úgy tudja, hogy a böngésző támogatni fogja a Kinect nevű mozgásérzékelő kamera használatát is, így aki rendelkezik azzal, annak nem kell majd kézben tartania sem irányítót, sem pedig külön billentyűzetet, hanem puszta kézzel érheti el annak funkcióit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!