A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

A Windows testvérét fejlesztik titokban

Vágólapra másolva!
Négy év után újra felrebbentek a pletykák a Microsoft Midori kódnevű operációs rendszeréről, amelynek gyakorlatilag már semmi köze a Windowshoz.
Vágólapra másolva!

A ZDNet amerikai technológiai hírportál Microsofttal foglalkozó szerzőjének cikke szerint a szoftveróriásnál már létezik annak az operációs rendszernek a prototípusa, amely a Windowstól teljesen eltérő alapkon nyugszik. Míg cég eddigi operációs rendszereinek rendszermagja a Windows NT programból származtatható, a Midori kódnevű új szoftver attól teljesen független fejlesztés.

A Midori alapjai a ZDNet szerint a Singularity nevű kísérleti szoftverből eredeztethetők, amelyről legutoljára 2008-ban lehetett hallani, amikor a nagy mértékben testreszabható rendszert a Microsoft non-profit és tudományos célokra való használatra bárki számára elérhetővé tette. A Midori szoftverre legutóbb néhány hete egy fejlesztői konferencián utaltak a Microsoft képviselői, akik előadásukban a prototípusként létező szoftver párhuzamos adat- és feladatfeldolgozási képességeit méltatták.

A Midori kódnevű szoftver neve már négy évvel ezelőtt felbukkant, túl sok konkrétumot akkor sem lehetett tudni róla, de az akkor kiszivárgott információk szerint egy felhőalapú szolgáltatásokra optimalizált rendszernek szánják. Azt továbbra sem tudni, hogy a kísérleti fejlesztésből elérhető lesz-e kereskedelmi termék, és az operációs rendszer, vagy mondjuk egy programfejlesztő környezet lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!