A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Hálózati karbantartás maradt el a WoW Classic miatt

world of warcraft classic mmorpg videojáték
World of Warcraft Classic
Vágólapra másolva!
Nem akarta felbosszantani az ügyfeleit egy netszolgáltató.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint kedd éjfél környékén elindult a World of Warcraft Classic, amely a tizenöt éves MMORPG eredetileg megjelent változatát próbálja kinézet és működés tekintetében emulálni, gyakorlatilag a WoW retró változatáról van szó. Az elvárhatónak megfelelően gigantikus volt az érdeklődés a játék iránt, rengeteg olyan régi motorosnak mondható játékos is visszatért nosztalgiázni, akik egyébként már nagyon régóta nem foglalkoztak a világ legikonikusabb online szerepjátékával.

World of Warcraft Classic Forrás: Blizzard

A WoW Classic elindulása egyes netszolgáltatók figyelmét sem kerülte el, a norvég Lyse pont az elérhetővé válásának a kellős közepén tervezett végrehajtani egy jelentősebb hálózati karbantartást, sejthetően helyi idő szerint ott is az éjszakára esett a szerverek bekapcsolása. Végül a Lyse egy e-mailben tudatta az ügyfeleivel, hogy áttette szeptember 10-re a karbantartást, hogy a WoW Classicra tűkön ülve váró gamerek nem maradjanak netkapcsolat nélkül a karbantartás ideje alatt.

Bár ki tudja, talán csak túl nagy számban mentek szabadságra a WoW Classic indulása miatt a cég technikusai, a kiegészítők elérhetővé válásakor is rendre eljátsszák ezt a munkahelyeiken a rajongók.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!