A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNÖzbas Szofi
12:20CselgáncsCatherine Beauchemin-Pinard-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Már az ajtón kopogtat a Windows 10 May 2020 Update

dell notebook laptop windows 10
Vágólapra másolva!
Megkezdődött az általános kiadása előtti utolsó tesztelés.
Vágólapra másolva!

A Microsoft bejelentette a Windows 10 idei első óriásfrissítésének nagyon közeli jövőben történő kiadását. A korábbi híreknek megfelelően Windows 10 May 2020 Update névre keresztelt rendszer a legújabb összegző frissítésével együtt bekerült a Windows Insider nyilvános tesztelői program Release Preview kiadási csatornájába, azaz egy hónapon belül általánosan elérhetővé válhat a Windows 10-es számítógépekre.

A kép csak illusztráció Forrás: Adam Sondel / Pexels

A funkcionálisan már tavaly decemberben véglegesített, azóta csak hibajavításokkal pofozgatott rendszer a magyar felhasználóknak javarészt csak kisebb, kényelmi és esztétikai jellegű reszeléseket fog hozni.

A legnagyobb fejlesztései a Cortana hangasszisztens megjelenését és használatát érintik, ám ez a szolgáltatás nem érhető el nálunk, és jó eséllyel nem is lesz. A másik nagy újítása csak egyes fejlesztők számára érdekes, a Windows Subsystem for Linux 2 komponensnek hála már beépítetten kínál egy testre szabott Linux rendszermagot, ami jelentősen növeli a Linux-alrendszer teljesítményét.

A Windows 10 May 2020 Update egyetlen nagyobb és ismert hibája, hogy a Windows Mixed Reality VR-headsetek nem mindig működnek megfelelően, ám a Microsoft kora májusban, még az általános elérhetővé tétele előtt kiad majd egy újabb összegző frissítést a probléma orvoslására.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!