Kezdődik az Uncharted-film forgatása

uncharted 4 a thiefs end videojáték naughty dog sony playstation
Uncharted 4: A Thief's End
Vágólapra másolva!
Bő egy évtizede próbálják összehozni a produkciót.
Vágólapra másolva!

Óriási filmes éve van az újabban az Uncharted és a The Last of Us sorozatokról ismert Naughty Dog játékfejlesztőnek. A Sony birtokában lévő cég kreatív vezetőjének bevonásával a Csernobil mögött álló keménymag megkezdte a The Last of Us tévés adaptációjának előkészítését az HBO számára, mindeközben pedig most már tényleg elkészülhet az Uncharted mozifilm.

Uncharted 4: A Thief's End Forrás: Naughty Dog / Sony

A kérdéses adaptáció több mint egy évtizede érik már valamilyen formában és mértékben, gamer körökben mostanra a Duke Nukem Foreverhez hasonló viccé vált. A fiatalabb Nathan Drake-et alakító Tom Holland viszont a napokban kiposztolt egy friss képet egy „Nate" feliratú székről, majd a Sony megerősítette, hogy valóban a forgatás megkezdése előtt áll az akció-kaland.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Day one #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

A Ruben Fleischer személyében a hetedik rendezőjét nyűvő filmben Holland mellett a Sullyt alakító Mark Wahlberg is jókora mennyiségű időt kap majd a kibontakozásra, mellékszerepekben pedig Antonio Banderas, Tati Gabrielle és Sophia Ali kaptak lehetőséget a remeklésre.

Holland áprilisban a Jimmy Kimmel Live műsorban említette, hogy egyszer már majdnem megkezdődött a forgatás, de aztán

a koronavírus-járvány miatt haza kellett zavarni a stábot.

Az Uncharted-film évtizedes kálváriája már azért is érdekes, mert végső soron a Tomb Raider és az Indiana Jones keresztezéséről van szó, így kreatív és produkciós szempontokból sem jár ismeretlen terepen, plusz műfajilag sem rizikós a projekt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről