A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

A héten jön Magyarországra a Google Play Pass

google play pass
Google Play Pass
Vágólapra másolva!
Több száz apphoz és játékhoz ad hozzáférést az előfizetés.
Vágólapra másolva!

A héten elérhetővé válik hazánkban is a Google legújabb előfizetése, az androidos mobilokat és táblagépeket használók havi 1890 forintos vagy évi 11 499 forintos áron fizethetnek majd elő a Play Passre. A szolgáltatás kissé elcsépelt analógiával élve az androidos appok és játékok Netflixe: a kínálatában lévő freemium szoftverek használata esetén az előfizetőknek nem kell reklámokat és mikrotranzakciókat elviselniük, a prémium appokért pedig nem kell fizetniük.

Google Play Pass Forrás: Google

Az ajánlat ugyan számos hasznos és prémium alkalmazáshoz, például a Photo Studio Próhoz is hozzáférést ad, azonban a mobilos játékosok számára lehet igazán vonzó. Olyan prémium játékok is megtalálhatóak a repertoárjában, mint a Sonic the Hedgehog, a Levelhead, a Marvel Pinball, a Monument Valley, a Terraria, a Star Wars: Knights of the Old Republic, a LIMBO, a This War of Mine, vagy a Teslagrad.

A szülők számára is megérheti előfizetni, ha mobiljátékokat szeretnének biztosítani a gyerekeik számára, hiszen a Play Passzben lévő játékok nem próbálják meg mikrotranzakciókkal legombolni őket.

További jó hír, hogy az előfizetők képesek megosztani öt családtagjukkal a Play Passt, így hacsak nem 7+ tagú családról beszélünk, akkor elég egyszer kifizetni a havidíjat, és a háztartásban mindenki hozzáférést kaphat a szolgáltatáshoz.

A magyarországi aktiválását követően a harminc napos próbaverziót kínáló Play Pass a Play Áruház mobilapp főmenüjéből lesz elérhető, elvileg itt lehet áttekinteni a kínálatát is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!