Csak 99 euróba kerül a Xiaomi okosórája

xiaomi mi watch okosóra
Xiaomi Mi Watch
Vágólapra másolva!
Elég lehet havonta kétszer tölteni az új Mi Watchot.
Vágólapra másolva!

November folyamán Európában is megjelenik a Xiaomi megfizethető okosórája, a Mi Watch ajánlott fogyasztói ára csupán 99 euró, durván 36 ezer forint. Az eszköz megjelenésre leginkább a kisebb okosóragyártók termékeihez hasonlít, a kerek érintőkijelzője 1,39 hüvelykes és 434×434 pixeles, normálnak mondható használat mellett a 420 mAh-es akkuja két hetet is kihúzhat egyetlen töltéssel.

Xiaomi Mi Watch Forrás: Xiaomi

Az okosóra a szokásos pulzusmérés mellett a véroxigénszintet is képes detektálni, papíron 117 különféle sportolási tevékenységet követhet, plusz figyelheti a stresszt és az alvást. Az akár 450 nites fényerejének köszönhetően a kijelzője erős napsütésben is jól olvasható marad, a 32 grammos súlyával pedig jó eséllyel senkinek sem fog kellemetlenséget okozni a viselése.

A Bluetooth 5.0 mellett GPS-szel is rendelkező Xiaomi Mi Watch az Android 4.4+ és az iOS 10+ rendszerű okostelefonokkal is kompatibilis. Nem világos, hogy miféle operációs rendszer fut rajta, bár ennek a vevők többsége számára ennek nincs különösebb jelentősége.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről