A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egyre jobban körvonalazódik a Galaxy S21 széria

Vágólapra másolva!
Kiszivárogtak a Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ és Galaxy S21 Ultra specifikációi.
Vágólapra másolva!

A Samsung a szivárgások alapján január 14-én mutatja be a Galaxy S21 mobilokat, és még abban a hónapban kapható is lesz mindhárom. Az Android Police mostanra pedig a konkrét specifikációkat is megtudta.

Ezek alapján a Galaxy S21 és a Galaxy S21+ full HD+ felbontású LTPS OLED-kijelzőt kap, 6,2 és 6,7 hüvelykes méretben, 120 Hz-es képfrissítéssel. A Galaxy S21 Ultra már a változó képfrissítésű, takarékos LTPO típust kapja meg, WQHD+ felbontással, 6,8 hüvelykes méretben. Ez ráadásul az S Tollat is támogatja majd, de az nem jár a készülékhez, és külön megvéve is csak a tokokban lehet majd tárolni.

Forrás: cnet

Mindhárom mobilon One UI 3.1 és Android 11 fut majd, ezt pedig Exynos 2100 chip hajtja meg, ami állítólag ezúttal jobb lesz, mint a Snapdragon 875. Az akku 4000, 4800 és 5000 mAh-s lesz, a gyorstöltés 25 wattos. A Galaxy S21 és a Galaxy S21+ megtartják a jelenlegi modellek kamerarendszereit, így maximum az algoritmusok változhatnak. Az Ultrára viszont második-generációs 108 megapixeles kamera, lézeres autofókusz, valamint 3x-os és 10x-es zoomkamera is kerül újdonságként. Egyszerre lehet majd rögzíteni továbbá az előlapi és hátlapi kamera képét.

Az 5G-s készülékek közül az Ultrába WiFi 6E modemet is építenek. Ez csak fekete és ezüst színben jön, a Galaxy S21+-ból lesz lila is, a legkisebből pedig lila, pink, szürke és fehér. A két kisebb modell hátlapja műanyag lesz, üveg csak az Ultrára kerül hátul.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!