Pakkban árulhatja a portékáit az Apple

Apple Card, bankkártya
CUPERTINO, CA - MARCH 25: Apple Inc. CEO Tim Cook speaks during a company product launch event at the Steve Jobs Theater at Apple Park on March 25, 2019 in Cupertino, California. Apple announced the launch of it's new video streaming service, unveiled a premium subscription tier to its News app, and announced it would release its own credit card, called Apple Card. (Photo by Michael Short/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Olcsóbban lehet majd hozzájutni a Musichoz és a társaihoz.
Vágólapra másolva!

A Bloomberg szerint újabb módszert eszelt ki a saját digitális szolgáltatásaiból származó bevételének növelésére az Apple, az iPhone 12 mobilokkal párhuzamosan egymásra épülő előfizetési csomagokat fog bejelenteni. Ezek jelenleg Apple One munkanéven futnak, és olcsóbbak lesznek, mintha a bennük lévő szolgáltatásokra egyenként fizetnének elő az ügyfelek.

A kép csak illusztráció (Tim Cook, az Apple vezérigazgatója) Forrás: Getty Images/Michael Short

A csomagokkal elsősorban állítólag a családokat kívánja célba venni az Apple, köszönhetően a széles spektrumon mozgó igényeiknek, elvileg hat személy használhatja majd a bennük lévő szolgáltatásokat.

A legolcsóbb csomagban az Apple Music és az Apple TV+ lehetnek benne, az utána következőnek már az Apple Arcade is a részét képezheti, a felette levő pluszban hozzáférést adhat az Apple News+-hoz, az utána következő pedig extra iCloud-tárhelyet biztosíthat.

Végül a legdrágább csomagban mindezeken felül egy bejelentetlen fitneszszolgáltatás is lehet.

További érdekesség, hogy egyes hardvereit is elérhetővé teheti szolgáltatásokkal érkező promóciós csomagokban a cég, például az Apple TV megvásárolható lehet egy évnyi kedvezményes Apple TV+ vagy Apple Arcade előfizetéssel együtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről