Arról pletykálnak, hogy eltűnik a Samsung Galaxy Note széria

Vágólapra másolva!
Állítólag a Galaxy S21 Ultrába S Tollat építenek jövőre, mégpedig azért, mert nem lesz többé Galaxy Note sorozat.
Vágólapra másolva!

Régóta pletykálják már, hogy a Samsung egyesítené a Galaxy S és a Galaxy Note szériákat, de erre eddig nem került sor. Ennek ellenére a Galaxy Note 20 modellek megjelenését követően ismét felröppent a pletyka, amely szerint a Samsung változtatna.

Forrás: xda

Dél-koreai források alapján a Samsung a jövő évi Galaxy S21 (egyesek szerint Galaxy S30) sorozatnál megint három modellel áll majd elő, a csúcsot jelentő Galaxy S21 Ultrába pedig már S Tollat is épít. Mégpedig azért, hogy a felhasználók átszokjanak a Galaxy S vonalra, ugyanis a Samsung jövőre már nem dobna piacra új Galaxy Note szériát.

A rajongók egy ilyen döntésre biztosan felháborodnának, ráadásul a Samsung második féléves nagy bemutatója ezzel tárgytalanná válna. A jól értesült források szerint azonban augusztusban ezentúl nem új Galaxy Note modellek érkeznének, hanem egy hasonlóan erős összehajtható mobilszéria új tagjai. Bár az összehajtható okostelefonokat a sérülékenységek és az extrém magas árak miatt nem szerették meg a vásárlók, a jelek szerint továbbra is próbálkoznak ezekkel a gyártók.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről