Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Jönnek még PlayStation-játékok PC-re

Horizon Zero Dawn
Vágólapra másolva!
Az indoklás szerint növelné a nyereségességét a Sony.
Vágólapra másolva!

Ugyan a Horizon Zero Dawn számítógépes változata technikailag nem sikerült a legfényesebben, azonban a Sony most egy részvényeseknek készült dokumentumban újból jelezte, hogy komolyan érdeklődik a saját stúdiói által készített PlayStation-exkluzívok PC platformon való kiadása iránt. Ennek prózai oka van, a cég olcsón további bevételre kíván szert tenni belőlük.

Horizon Zero Dawn Forrás: Sony

Ettől függetlenül biztosra vehető, hogy az eddig sejtettnek megfelelően továbbra is a PlayStation hardveres és szoftveres eladásainak maximalizálása jelenti a vállalat elsődleges célját. A Microsofttal ellentétben nem fogja egyszerre elérhetővé tenni a játékait PlayStationre és számítógépekre, az utóbbiakra csak számottevően később jöhetnek.

Már amelyik jön, hiszen nincs rá garancia, hogy minden exkluzívját kiadja PC-re: üzleti és technikai megfontolások is állhatnak amögött, hogy melyik címek kapnak számítógépes kiadást.

A jelek szerint a Sony nem elkötelezett a PC-s játékosok kiszolgálása iránt, inkább csak néha eladna nekik egy-egy játékot, ha már a játékkonzolját nem hajlandóak megvenni.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről