Bulifunkciót kapott a YouTube Music

youtube music
Másokkal együtt szerkeszhetőek a YouTube Music lejátszási listái
Vágólapra másolva!
Másokkal együtt is szerkeszthetőek a lejátszási listák.
Vágólapra másolva!

A baráti és családi összejöveteleken jelentős mennyiségű idő és energia mehet el a háttérben szóló zeneszámok helyszíni összeválogatására, ami nem ideális, volna ennél jobb elfoglaltságuk is a résztvevőknek. A YouTube Music most megoldotta a problémát a többek által szerkeszthető lejátszási lista funkcióval, ezzel a résztvevők jó előre összeállíthatják, hogy mit kívánnak majd hallgatni. A lehetőség egyelőre csak a webes felületen és az androidos appban található meg, az iOS-es mobilapp csak a közeljövőben kezdi majd támogatni.

Másokkal együtt szerkeszthetőek a YouTube Music lejátszási listái Forrás: Origo

A közös listaszerkesztés úgy működik, hogy a házigazdának létre kell hoznia egy lejátszási listát vagy fognia kell egy meglévőt, át kell állítania nyilvánosra vagy link birtokában megtekinthetőre, majd aktiválnia kell az együttműködést.

Erre kap majd egy linket, amelyet megoszthat a társaság többi tagjával, ők erre kattintva vagy koppintva lesznek képesek szerkeszteni a lejátszási listát.

A megosztott lejátszási lista tulajdonosa bármikor letilthatja a mások általi szerkesztést, a listát privátra állítva pedig a tartalmának puszta megtekintését is megakadályozhatja. Érdekes még, hogy külön letiltható a már meglévő szerkesztőkön kívüli további szerkesztők felvétele.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről