A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Játékosoknak szóló frissítés jött a Windows 10-hez

gamer számítógépes játék
Vágólapra másolva!
Megszüntetheti az elmúlt hónapok sebességbeli problémáit.
Vágólapra másolva!

Újabb előzetes frissítést tett általánosan elérhetővé a Windows 10 tavaly és idén kiadott főverzióihoz a Microsoft, a KB5003690 jelzésű patch telepítését a teljesítménybeli gondokat tapasztaló gamereknek érdemes megfontolniuk. A manuális installációja a Gépház alkalmazás Frissítés és biztonság részének Windows Update lapján lehetséges.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

A probléma két hónappal ezelőtt indult, a rendszerekhez áprilisban elérhetővé vált összegző frissítés telepítését követően egyes játékosok nagy hullámokat kezdtek tapasztalni a képkockasebességben, inkonzisztenssé vált a képkockák megjelenése közti idő, és részben ezek miatt bosszantó bemeneti késleltetés alakult ki. Röviddel később az NVIDIA azt javasolta az érintetteknek, hogy távolítsák el a gondot okozó Windows-frissítést a játékok sebességének helyreállítása érdekében.

Fontos tudni, hogy a most telepíthetővé vált KB5003690 csak egy tesztfrissítés, maga is gondokat okozhat, bár persze a manuális eltávolítására lehetőség van. Ha minden jól megy, akkor a játékokat helyrehozó javítás a Microsoft júliusi hibajavító keddjén érkező összegző frissítésben válhat minden gamer számára automatikusan elérhetővé, ez 2021. július 13-án jelenik majd meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!