Meggyilkoltak egy videójátékos szinkronszínésznőt

christiane louise
Christiane Louise
Vágólapra másolva!
Cortana és Mercy portugál hangját adta, de tévés és mozis produkciókon is dolgozott.
Vágólapra másolva!

Gyilkosság áldozatává vált egy portugál nyelvű videójátékos körökben ismert, brazil szinkronszínésznő. A 49 éves Christiane Louise többek közt Cortanát alakította a Halóban, Mercy-t az Overwatch-ban, Sivirt a League of Legends-ben, plusz tévés és mozis produkciókon is rendszeresen dolgozott, például Marge portugál szinkronját adta a The Simpsons-ban.

Christiane Louise Forrás: Christiane Louise (Facebook) / Microsoft

A szinkronszínésznőt számos késszúrással július 22-én gyilkolták meg a riói otthonában, a brazil rendőrség múlt pénteken a 27 éves Pedro Paulo Gonçalves Vasconcellos da Costát vette őrizetbe az ügyben. Az áldozat lakásán magát hetek óta meghúzott férfi a rendőrség vizsgálódásakor először hamis információkkal állt elő, azonban a letartóztatását követően bevallotta a gyilkosságot. Állítása szerint önvédelemből ölt, Louise-t megszállta az ördög és rátámadt.

A rendőrség szerint az elkövető néhány nappal a gyilkosságot követően az anyja és egy további bűntárs segítségével próbálta elrejteni a holttestet a Grumari tengerparton. Az előbbit még nem sikerült őrizetbe venni, az utóbbi személyazonossága egyelőre ismeretlen.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!