A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Borderlands spinoffot osztogat ingyen az Epic

tiny tinas assault on dragon keep a wonderlands one-shot adventure
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure
Vágólapra másolva!
Emellett a free to play Rogue Companyhez is kínál extrákat.
Vágólapra másolva!

Az előre bejelentettnél érdekesebbnek bizonyult az Epic Games Store ingyenjátékos promóciójának e heti felhozatala, a vállalat 2021. november 16. délután 5 óráig ingyen osztogatja a napokban megjelent, normál esetben 10 euróba kerülő Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure-t. Ez nem egy új játék, hanem a Borderlands 2 negyedik történetközpontú DLC-jének önállóan futtatható kiadása, azaz nem kell hozzá az alapjáték.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure Forrás: Gearbox Software

„Zúzz csontvázakat, győzz le sárkányokat, küzdj óriásgólemekkel a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure-ben. Éld át a mindent elindító, 2013-as ünnepelt küldetést ebben az önálló hadjáratban, tele fantáziával, szórakozással és egy rakás mágikus zsákmánnyal!

A királynőt elfogták, királysága veszélyben van; csak te és barátaid tudják helyreállítani a békét e különös, elvarázsolt országban. Küzdd át magad alattomos erdőkön, rémisztő kriptákon és félelmetes erődökön, de vigyázz – utad egy pillanat alatt megváltozhat Tina vidáman kaotikus szeszélyei miatt. Merülj bele a nagyszabású táblás játékba, és készülj életed fantasy-harcára!" – olvasható a leírásában.

A múlt héten bejelentett másik ingyenes tartalom egy a Rogue Company free-to-play lövöldéhez készült kiegészítő csomag, az Epic Packet igénylők többek közt karaktereket és tapasztalati pontokat kapnak. Ez az ajánlat 2021. november 18. délután 5 óráig él.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!