A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Még ebben a hónapban megérkezhet a Xiaomi Mi 11 Ultra

Vágólapra másolva!
A Samsung 50 megapixeles, ISOCELL GN2 szenzora lesz a csúcsmobilban, ami még márciusban debütálhat.
Vágólapra másolva!

Ice Universe a múlt hónapban azt állította, hogy a Xiaomi Mi 11 Ultrában lesz benne elsőként a Samsung új, 50 megapixeles ISOCELL GN2 szenzorja. A szivárogtató ezt újfent megerősítette, és hozzátette, hogy a Mi 11 Ultra még ebben a hónapban debütál.

Ugyanerről beszélt Digital Chat Station is, így lassan tényleg úgy néz ki, hogy a Mi 11 Ultra érkezése elkerülhetetlen. Az még mindig nem tiszta, hogy jön-e Mi 11 Pro, de ha igen, akkor várhatóan mindkettő hátlapján lesz egy kicsi kijelző a kamerák mellett.

Forrás: tech buff

A GN2-es szenzor maga egyébként 1/1,12 hüvelykes méretével a legnagyobb, ami idén mobilba kerülhet. A 100+ megapixeles felbontás helyett a Samsung ennél nagyobb 1,4 mikrométeres képpontokra koncentrált, 4:1-es pixelkombinálással. A Dual Pixel Pro autofókusz-rendszerrel együtt minden eddiginél jobb teljesítményre lehet képes a kamera, persze a valóság csak a tesztek után derül majd ki. Az 50 megapixeles fő kamera mellé mindenesetre 48 megapixeles telefotós és 48 megapixeles ultraszéles kamera kerülhet.

Hamarosan azonban minden kiderül, ugyanis a Xiaomi március 29-én egy megabejelentésre készül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!