Csökken a kettéhajtható Samsung mobilok ára

samsung galaxy z flip
Samsung Galaxy Z Flip
Vágólapra másolva!
Olcsóbbak lesznek az elődeiknél a hamarosan bemutatkozó modellek.
Vágólapra másolva!

Váratlanul jó eladásokat produkáltak tavaly a kettéhajtható érintőkijelzővel szerelt okostelefonok, ám a jelenleg kapható modellek még az abszolút prémium árkategóriában találhatóak. A legújabb pénzügyi beszámolójához mellékelt kommentárjában a piacvezető Samsung kijelentette, hogy nem kívánja fenntartani ezt az eredetileg szükségből kialakult állapotot, szeretné szélesebb rétegek számára elérhetővé tenni a készülékeket, megfogalmazása szerint beemelné azokat a fősodorba.

Samsung Galaxy Z Flip Forrás: Samsung

Ennek megfelelően a Samsung következő generációs kettéhajtható mobiljai várhatóan olcsóbbak lesznek a jelenleg elérhető elődjeiknél, a vállalat 2021. augusztus 11-én jelenti majd be flipes mobilra hasonlító Galaxy Z Flip és a tabletszerűen kettéhajtható Galaxy Z Fold idei kiadásait.

Egyelőre nem világos, hogy a gyártónak mennyit sikerülhetett lefaragnia a kezdőáraikból, főleg egy óriási chiphiány kellős közepén, kontextusként ilyen sorrendben a jelenleg kapható elődeiknek itthon bruttó 450 ezer és 750 ezer forint az ajánlott fogyasztói áruk.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről