A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Európa tovább várhatja az Oppo menő okosóráját

Oppo Watch 3 Pro
Vágólapra másolva!
Dugig van a média kínai csúcskütyükkel, ezeknek csak töredéke jut el az európai piacra - az Oppo Watch 3 okosórák megjelenéséről sincs hír Európában.
Vágólapra másolva!

A napokban debütáltak az Oppo legújabb prémium okosórái, a Watch 3 és a Watch 3 Pro. Ezek közvetlen választ jelentettek a Samsung Galaxy Watch 5 és Watch 5 Pro modellekre, ráadásul az első viselhető eszközök az új Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 chippel.

Oppo Watch 3 Pro Forrás: Oppo

Hardveresen mindent tudnak az új Oppo órák, amit kívánni lehet, ráadásul az üzemidejük is 4-5 nap, és a töltésük is csak 60 és 65 perc. Nem csak hardverben, szoftverben is nagyon erősek az új órák, továbbá dugig vannak szenzorokkal: gyorsulásmérőt, giroszkópot, geomágneses szenzort, optikai pulzusmérőt, véroxigén-szintmérőt, EKG-szenzort, fényérzékelőt és légnyomásmérőt is rejtenek.

A vételárul Kínában 216 és 274 eurónak felel meg. A gond csak az, hogy hasonlóan az összes kínai gyártó egyébként remek újdonságához; ennek is csak kínai megjelenési dátuma van, és még csak meg sem említik, hogy valaha tervezik-e forgalmazni Kínán kívül. A tapasztalatok szerint az új kínai csúcseszközöknek (legyen szó az Oppo, Xiaomi, Honor, bármilyen más márkákról) csak töredéke jut el Európa, az is több hónapos késéssel és igen jelentős felárral.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!