A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ez a parányi, egy hüvelykes tévé tényleg működik

Vágólapra másolva!
Habár konkrétan tévénézésre nem alkalmas, de elképesztően cuki.
Vágólapra másolva!

TinyTV 2 néven mutatkozott be a Kickstarter közösségi finanszírozási oldalán egy kütyü, ami a nevének megfelelően egy nagyon apró, de egyébként tényleg működö tévé.

Forrás: TinyTV

Az eszköz a régi, képcsöves tévék kinézetét másolja. A kijelző mindössze egy hüvelykes, 132x240-es felbontású IPS LCD, az elején látható két gomb pedig tényleg működik: az egyikkel hangerőt lehet állítani, a másikkal pedig "csatornák" között lehet váltani.

Persze ez utóbbi nem teljesen igaz, hiszen hagyományos értelemben vett tévéadást nem tud fogni a kütyü, viszont beleépítettek egy 8 gigabájtos microSD-kártyát, amire a felhasználó másolhat videókat. A trükk az, hogy a TinyTV 2 megjegyzi, hogy hol tartottunk az egyes videókban, és a "csatornaváltó" gombot használva pontosan odaugrik.

Forrás: TinyTV

A TinyTV 2-n ezen kívül található még egy bekapcsoló gomb, egy USB-C csatlakozó a töltéshez, a beépített akksija pedig körülbelül két órán keresztül bírja a strapát. Még infravevőt is belezsúfoltak, amivel egy kifejezetten ehhez az eszközhöz készített, szintén parányi távirányító jeleit tudja fogni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!