A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Lassabb lehet az érkező Samsung Galaxy S23 Ultra, mint az iPhone 14 csúcsmodellje

Apple, iPhone, 14 Pro Max, teszt
A hátlapi kamerasziget elrendezése tipikusan "iPhone-os".
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a februárban érkező Galaxy S23 Ultra csak az Apple előző generációjához tud majd felzárkózni nyers teljesítményben. A gyakorlatban persze ez nem jelent túl nagy különbséget.
Vágólapra másolva!

A Samsung ezúttal is a Qualcommal működik majd együtt, és a globális piacra szánt csúcskészülékeiben a legújabb Snapdragon 8 Gen 2-es processzort használja majd. Ez kétségtelenül elképesztő teljesítményű chip lesz, azonban előzetes adatok alapján úgy tűnik, hogy az iPhone 14 Pro és Pro Max készülékekben található A16 Bionic processzort nem fogja megközelíteni.

Persze jelenleg semmiféle hivatalos adatunk nincs, és független mérések sem állnak rendelkezésre. Viszont a Geekbench tesztprogram adatbázisában már feltűnt egy készülék, amiről a szakértők azt vélték megállapítani, hogy a februárban megjelenő Samsung Galaxy S23 Ultra, vagyis a koreai cég abszolút csúcskészüléke.

Továbbra is az iPhone 14 Pro Max lehet a teljesítménykirály. Forrás: Origo

A Geekbench tesztjében az új Galaxy S23 Ultra egyszálas teljesítményben 1504 pontot, míg többszálas teljesítményben 4580 pontot ért el. Ezzel egyébként egy kicsit még az Apple előző generációjától is elmarad, így tehát az A15 Bionicot sem éri be, az új iPhone 14 Pro-modellekben teljesítő A16 Bionic pedig továbbra is külön ligában játszik, hiszen ez utóbbi rendre 1874-es és 5371-es pontszámokat teljesít.

Azonban ahogy említettük, a Samsung készüléke csak februárban jelenik meg, így addig a fejlesztők még számos optimalizációt tudnak elvégezni, és persze újra hangsúlyozni kell, hogy a végső ítélettel meg kell várni a megjelenés utáni független teszteket. Ezzel együtt persze azt is érdemes megemlíteni, hogy mindkét készülék olyan gyors (lesz), hogy azt gyakorlatilag lehetetlen kihasználni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!