A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Leáldozóban van a Galaxy S csúcsmobilok kora

samsung galaxy z flip4 okostelefon szelfi kettéhajtható mobil
Samsung Galaxy Z Flip 4
Vágólapra másolva!
Pár éven belül átvehetik a vezetést a kettéhajtható kijelzős okostelefonok.
Vágólapra másolva!

A héten bemutatkozott Galaxy Z Fold 4 és Galaxy Z Flip 4 kettéhajtható kijelzős okostelefonok javarészt csak iteratív frissítések a tavalyi elődeikhez képest, bár ez nem negatívum, egyszerűen csak elkezdték kinőni a gyermekbetegségeiket az új típusú termékek, így nem kell minden évben komoly reszeléseket végrehajtani rajtuk.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Forrás: Samsung

A Samsung mobilos üzletágát vezető Roh Tae-moon az új készülékek bejelentése kapcsán elmondta, hogy a várakozások szerint a kettéhajtható kijelzős mobilok már a belátható jövőben új korszakot nyitnak a divízió történetében, 2025-re a gyártó által eladott prémium mobilok bő felét tehetik ki.

Ennek megfelelően a vállalat előrejelzései szerint erősen közeledik a 2010-ben életre hívott Galaxy S termékcsalád fénykorának vége, a mára nyugdíjazott Galaxy Notehoz hasonlóan az idő múlásával ez a széria egyre irrelevánsabbá válhat. Ez persze nem jelenti azt, hogy a belátható jövőben megszűnne a Galaxy S, valószínűleg még nagyon sokáig lesz tisztességes kereslet a klasszikus formatervű csúcsmobilokra, csak épp el fogja veszíteni a zászlóshajtó szerepet a Samsung prémium kínálatában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!