Vágólapra másolva!
Ami alatt legalább 1 percet kell érteni, többet fizetne értük az alkotóknak.
Vágólapra másolva!

A tizenévesek körében népszerű TikTok közösségi hálózaton eredetileg legfeljebb 15 másodperces videókat lehetett megosztani, majd 2017-ben egy percre, 2021-ben pedig három percre nőtt a tartalmak maximális hossza. Ennek megfelelően javarészt csak szórakoztató vagy mikroblogolásos típusú tartalmaknak felel meg, érdemi tudást legfeljebb három perces videókban bajos átadni.

Nem kíván a YouTube babérjaira törni a TikTok, egyelőre marad a 3 perces hosszlimit Forrás: Shutterstock

A TikTok egyelőre nem kívánja tovább emelni a videók maximális hosszúságát, azonban bejelentette az Egyesült Államokban a Creativity Program kezdeményezését, ennek keretében egy percnél hosszabb, minőséginek ítélt videók készítésére sarkallja a kiválasztott tartalomkészítőket, ígérete szerint ezekért cserébe nagyobb részt kapnak a befolyt reklámbevételből.

Első körben csak kiválasztott tartalomkészítők vehetnek részt a programban, de ha minden jól megy, akkor fokozatosan szélesedik majd az elérhetősége. A videók hossza és minősége mellett a program további megkötése, hogy a tartalomkészítőknek legalább 18 éveseknek kell lenniük.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről