Ma jelentik be az új iPhone-okat

apple iphone 14 pro okostelefon smartphone mobilozás
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Az Apple ma este bejelenti a vadonatúj iPhone 15-öt, valamint más Apple-termékeket és szoftverfrissítéseket.
Vágólapra másolva!

Természetesen mi is élőben követjük majd az eseményeket, de aki közvetlenül az Apple oldaláról szeretne értesülni az újdonságokról, annak érdemes élőben követnie az eseményt. Mutatjuk, ezt hogyan teheti meg. Természetesen ehhez az angol nyelv ismerete is szükséges lesz.

Mikor lesz az Apple iPhone eseménye?

A Wonderlust, ahogyan az Apple nevezi, ma, szeptember 12-én, kedden magyar idő szerint 19:00-kor kezdődik. A vállalat csupán a kiválasztott újságíróka egy szűk körét látja vendégül az élő eseményen az Apple Parkban található Steve Jobs Theaterben, de a többiek - újságírók és rajongók egyaránt - bárhonnan máshonnan közvetíthetik az eseményt.

Pontosan mit jelent be az Apple?

Bár a vállalat nem sosem kommunikál előre konkrétumokat, vannak dolgok, amelyekről nyugodtan feltételezhetjük, hogy az Apple be fogja jelenteni.

Az esemény sztárja kétségtelenül az iPhone 15 termékcsalád lesz.

A pletykák szerint mind a négy iPhone-on megtalálható lesz a Dynamic Island, ami eddig csak az iPhone 14 Pro és Pro Max modelleken volt megtalálható, de ami még fontosabb, hogy az összes új iPhone átáll az USB-C-re. Ez az első alkalom, hogy az Apple a 2012-es Lightningra való áttérés óta megváltoztatja az iPhone-ok portját.

A kép csak illusztráció Forrás: Will Gonzalez / Unsplash

Az új iPhone-ok a pletykák szerint számos kisebb változtatást tartalmaznak majd mindenhol, például egy új periszkóplencsét kap majd a Pro Max modell. De más Apple-eszközökre is számítunk, például egy új okosóra nemzedék, az Apple Watch Series 9 és Ultra 2 készülékek is megjelenhetnek, mindkettő frissített S9 chippel, pulzusmérő szenzorokkal és U2 ultraszéles sávú chippel. Az Apple egy USB-C-s AirPods Pro-t is piacra dobhat, az iPhone 15 új portjához illeszkedve.

Azt is megtudjuk, hogy az Apple mikor adja ki hivatalosan az iOS 17-et, amely olyan funkciókkal érkezik, mint a StandBy mód, az iPhone kontaktposztok és a FaceTime videós hangposta.

Így követhetjük élőben az Apple eseményét

Aki nem olyan szerencsés, hogy személyesen a helyszínről követheti a cupertinói eseményt, az háromféle módon is streamelheti azt. Az Apple élőben közvetíti az eseményt a weboldalán, az Apple TV alkalmazáson keresztül, valamint a vállalat YouTube-csatornáján.

Érdemes tudni, hogy az Apple az eseményt megelőző percekben mindig közzétesz egy előzetes videót, így nem árt, ha egy kicsit korábban érkezünk meg a felületekre:

Mindemellett természetesen az Origo techrovata is igyekszik egy folyamatosan frissülő cikkben bemutatni az eseményeket.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről