Vigyázat, ez történhet a mobilokkal az extrém hőségben

mobilozással töltött idő okostelefon iroda home office android
Fotó: Jonas Leupe / Unsplash
Vágólapra másolva!
Semmiképpen ne hagyjuk őket a napon, de még a napon parkoló autóban sem. Elképesztő, mire képes velük a hőség.
Vágólapra másolva!

Váratlan érdekességgel szolgált a 15,5 milliárd dolláros becsült vagyonnal rendelkező Pavel Durov. Az orosz férfi a Vkontakte társalapítója, a közösségi oldalban való tulajdonrészének 2013-as eladásával egyidőben pedig szintén társalapítóként elindította a részben üzenetküldőként, részben közösségi szolgáltatásként működő Telegramot. Most pedig érdekes információkal szolgált a mobil és a hőség kapcsolatáról.

Durov most már évek óta Dubajban él, a Telegramon pedig megmutatta, hogy adta meg magát a 2022-ben vásárolt Samsung Galaxy A52 mobilja, egyszerűen leesett a ragasztással rögzített hátlapja. A helyzetért nem a gyártót hibáztatja, hanem az állandó dubaji hőséget, a modern készülékek ragasztásos összerakási módja kevésbé kompatibilis az ilyen környezeti körülményekkel.

A világ legtöbb táján szokatlan meghibásodás mellett maga a készülék is meglepetést keltett, a dollármilliárdosok általában nem a 180 dolláros mobilokkal szaladgálnak. 

Magyarázata szerint azért vette ezt a készüléket, mert a telegramozók jókora része méregdrága csúcsmobilok helyett efféle modellekkel használja a mobilappot, így ő is ilyennel kívánta használni azt, hogy tisztában legyen a valódinak tekinthető felhasználói élménnyel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről