A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Sokkal jobb lett a WhatsApp videócsevegése

Vágólapra másolva!
Akár harminckét eszköz is becsatlakozhat a konferenciákba.
Vágólapra másolva!

Az elkövetkező hetek során jelentős funkcionális fejlesztések válnak mindenki számára elérhetővé a Meta által birtokolt WhatsApp csevegőszolgáltatásban, a számítógépes és a mobilos alkalmazásai is jelentős csoportos videókonferenciázási újításokat kapnak.

whatsapp
Három fontos és kényelmes újítás érkezik egy füst alatt a WhatsApp csoportos videócsevegési funkciójába
Fotó: WhatsApp

„A WhatsApp Hívás funkcióját 2015-ös megjelenése óta folyamatosan fejlesztettük a csoportos hívások, a videohívások és a többplatformos támogatás bevezetésével.

A mai napon számos olyan frissítést mutatunk be, amelyek révén a hívások még gazdagabb és jobb funkciókat fognak kínálni a különböző készülékeken. Ezeket az elkövetkező néhány hétben fogjuk bevezetni:

  • Képernyőmegosztás hanggal: Ideális közös videónézésre – a képernyőd megosztásakor most már a hangot is megoszthatod.
  • Még több résztvevő: Most már akár 32-en is részt vehetnek a videohívásokban, bármilyen készülékről.
  • Beszélő reflektorfényben: Az éppen beszélő személy automatikusan kiemelten, első helyen jelenik meg a képernyőn, így könnyen látható.

Emellett továbbra is töretlenül dolgozunk a hang- és videóminőség fejlesztésén, hogy tisztább hívásokat élvezhess, bárhol is legyél. A közelmúltban bevezettük az MLow kodeket, amely javítja a hívások megbízhatóságát. A mobilkészüléken indított hívások során jobb zaj- és visszhangszűrés tapasztalható, így könnyebben bonyolíthatók hívások zajos környezetben, a videohívások pedig magasabb felbontásban élvezhetők a gyorsabb kapcsolattal rendelkezők számára. Összességében tisztább a hangzás, még akkor is, ha a hálózati kapcsolatod gyenge, vagy ha régebbi készüléket használsz” – olvasható a szolgáltatás közleményében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!