Sokat csúszhat a kettéhajtható kijelzős MacBook

macbook laptop notebook internetezés számítógép
Fotó: Štefan Štefančík / Unsplash
Vágólapra másolva!
A hajtogatható iPadre várók pedig különösen rossz hírt kaptak.
Vágólapra másolva!

Nem sieti el a kettéhajtható kijelzős termékek bevezetését az Apple, ami nem meglepő annak fényében, hogy évekkel lecsúszott ezen a téren az elsőségről. Emiatt ha végül piacra is dob ilyen eszközöket, akkor azoknak az első pillanattól fogva kiforrottaknak kell lenniük, ez alapvető elvárás velük szemben a fogyasztók részéről.

Az Apple beszállítói láncában informátorokkal rendelkező Ming-Chi Kuo elemző most frissítést adott az ügyben, állítása szerint a legutóbbi értesülésekhez képest a vártnál is lassabban megy a munka. Azt állítja, hogy a pletykált kettéhajtható kijelzős iPadnek híre-hamva sincs, véleménye szerint az Apple nem kíván ilyen terméket piacra dobni, egyes informátorok talán összetéveszthették a kettéhajtható kijelzős MacBook laptoppal.

Tudomása szerint ilyen eszköz ugyanis létezik, azonban az Apple nemrég elkaszálta az eddig befutónak hitt prototípust, 20,25 hüvelykes kijelző helyett inkább 18,8 hüvelykes megjelenítővel kíván dolgozni. Részben emiatt viszont át kell dolgozni a gépet, így a korábbi sejtésekkel ellentétben nem kerülhet 2026 első felében tömeggyártásba, legkorábban 2027-ben indulhat a folyamat, de akár 2028-ra is átcsúszhat a termelésbe kerülése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!