Globális káoszt okozhat a GTA 6 megjelenése

Vágólapra másolva!
Már tervezik a szabadnap és a betegszabadság kivételét a gamerek.
Vágólapra másolva!

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2025 őszén megtörténhet minden idők egyik legnagyobb szórakoztatóipari rajtja, PlayStation 5 és Xbox Series gépekre is elérhetővé válhat a Miamiról mintázott Vice City városában játszódó Grand Theft Auto VI.

Most egy redditező rámutatott, hogy a nyílt világú játéksorozat egy évtizede várt új részének megjelenése nem csak a gamerek, de a munkáltatók számára is izgalmas lehet. Annak idején a GTA V kiadásakor arról cikkeztek a hírportálok, hogy gamerek ezrei jelentettek váratlanul beteget a munkahelyükön, és ki tudja hányan vettek ki ennél jóval etikusabban szabadságot.

Idén augusztusig 200 millió kópia kelt el a GTA V-ből, és világszerte játékosok millió várják tűkön ülve a GTA VI kiadását. Megalapozott a gyanú, hogy ebből baj lehet.

Szerencsére a gamereknek vannak megoldási javaslataik a világgazdaság stabilitását veszélyeztető problémára, egy népszerű ötlet szerint a legjobb volna piros betűs ünnepnappá nyilvánítani a GTA VI kiadásának a napját. Mások rámutattak, hogy Japánban a Dragon Quest széria részeit a munkakerülés és az iskolakerülés kockázatának csökkentése miatt szintén hétvégi napokon adják ki, a digitális terjesztés korában elvileg nincs akadálya egy efféle lépésnek a GTA VI esetében.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!