Új mérföldkő az egészségfigyelésben: megérkezett a HUAWEI TruSense

Vágólapra másolva!
A Huawei legújabb rendszere több mint hatvan mutatót mér, és innovatív algoritmusával valós időben biztosíthat átfogó egészségügyi áttekintést.
Vágólapra másolva!

A Huawei bemutatta átfogó digitális egészség- és fitnesztechnológiai rendszerét, a HUAWEI TruSense-t, amely jelentős előrelépést képviselhet a pontos és fejlett egészségfigyelés terén. A rendszer több mint hatvan egészségügyi mutatót mér, az adatokat pedig egy algoritmus elemzi, amely kiértékeli a felhasználó jóllétét és stresszszintjét – segítve a felhasználókat abban, hogy figyelemmel kísérhessék fizikai és mentális egészségüket egyaránt. A gyártó első HUAWEI TruSense technológiával működő termékei várhatóan szeptemberben kerülhetnek kereskedelmi forgalomba, írja legújabb sajtóközleményében a Huawei.

A HUAWEI TruSense hatalmas áttörést jelent az egészség- és fitneszszenzor-technológia területén, amely biztosítja, hogy továbbra is a technológiai fejlesztések élvonalában maradjunk. Ez a digitális egészségügyi újítás még inkább segíti a felhasználókat abban, hogy egészségesebben éljenek”

 – mondta Rico Zhang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának viselhető okoseszközökért és egészségügyi termékekért felelős igazgatója a HUAWEI TruSense bemutatórendezvényén.

Az új digitális egészség- és fitneszrendszert öt kulcsfontosságú tulajdonság jellemzi: az átfogó jelleg, a gyorsaság, a rugalmasság, a nyitottság és a folyamatos fejlődés.

A Huawei jelentős összegeket fektetett optikai, elektromos és anyagtudományi kutatásokba, hogy a folyamatos egészségfigyelés hosszú távon is pontosabb legyen, és még gyorsabban működjön. A vállalat célja az volt, hogy megoldja azokat a kihívásokat, amelyeket a különböző bőrszínek, csuklóméretek és időjárási körülmények jelentenek a szenzorok számára. A Huawei újításainak köszönhetően az olyan alapvető mutatók viszonylagos pontossága, mint a pulzusszám, a vér-oxigéntelítettség (SpO2) és a vérnyomás jelentősen javult.

A HUAWEI TruSense több mint hatvan egészségügyi és fitneszmutatót mér, amelyek a test hat fő rendszerét figyelik. A szenzorok nyomon követik a pulzusszámot és az autonóm idegrendszer adatait. 

Az adatok végül egy algoritmushoz kerülnek, amely kiértékeli a felhasználó jóllétét és stresszszintjét, és segíthet abban, hogy a felhasználók mind a fizikai, mind a mentális egészségüket figyelemmel kísérjék.

A HUAWEI TruSense rendszer rugalmassága, nyitottsága és folyamatos fejlesztése lehetőséget ad arra, hogy a világ minden tájáról és a digitális egészségügyi ökoszisztéma különböző területeiről érkező partnerek részt vegyenek az egészségügyi és fitnesztechnológia jövőjének formálásában. Ezen a területen a Huawei több mint százötven partnerrel működött együtt olyan úttörő kutatásokban, amelyek a távoli egészségügyi ellátástól egészen a családi egészségügyi menedzsmentig terjednek - zárul a kínai vállalat közleménye.

A Huawei tizenegy éve lépett a viselhető eszközök piacára, és eddig több mint 150 millió eszközt szállított le, HUAWEI Egészség alkalmazása pedig több mint 520 millió felhasználót tudhat magáénak. Az IDC piackutató cég adatai szerint 2024 első negyedévében a Huawei világszerte az első helyen állt a viselhető okoseszközök szállításában, és öt egymást követő éve a vezető viselhető okoseszköz márka a kínai piacon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!