Új szerepben a Barátok közt Albertje

Vágólapra másolva!
Hujber Ferenc, aki a Barátok közt című szappanoperában Albertet alakította, új szerepben tűnik fel a képernyőn. A színész a jövő héten induló Limonádé című tévésorozatban, korábbi szerepétől eltérően, pozitív jellemet alakít, Pogit.
Vágólapra másolva!

"Pogi egy haláli aranyos srác. Az egyik fiatal eladó, Doki évfolyamtársa volt az egyetemen, több nyelven beszél - helyenként érthetetlen szaknyelven -, diplomás értelmiségi, csak valahogy elment mellette az élet" - mesélte új szerepéről Hujber Ferenc.

A Limonádé című tévsorozat Pogija, azaz Pogonyi Zoltán vevőként tér be a Limo butikba, ám a Dokival való régi ismeretségre és a remek társaságra való tekintettel egyszerűen ottragad. Többször is visszatér, hogy óhatatlanul belekeveredjen a butik tulajdonos házaspárja és a négy fiatal eladó által kavart viharos események forgatagába.

A Pogit alakító színésszel a Barátok közt nézői is találkozhattak a képernyőn. Hujber a sorozat egyik negatív karakterét, Albertet alakította. Bár Hujber már nem szerepel a Barátok köztben, azért hallott a Tildát alakító Erdélyi Tímea távozásáról is, és nem csodálkozik döntésen. "Nem lepett meg, hogy Tímea a távozás mellett döntött. Úgy tudom, színésznőnek készül, és ahhoz valóban nem előnyös, ha 'mindenki Tildácskájaként' beskatulyázzák. Én drukkolok neki" - mondta a színész.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről