A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Egy igazi valóságshow: folytatódik a Pongó-per

Vágólapra másolva!
Kedden folytatódott a Big Brother kontra Pongó per, azaz a Big Brother valóságshow-t előállító Interaktív Kft. és Lassan Zoltán bírósági ügye, ám sem Pongó, sem a beidézett Gyovai Szabolcs - egykori játékostárs - nem jelent meg a Fővárosi Bíróság tárgyalótermében.
Vágólapra másolva!
Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Mint ismeretes, a Big Brother-t előállító Interaktív Kft. tavaly szerződésszegés és a TV2 jó hírnevének csorbítása miatt kártérítési pert indított a valóságshow Pongó néven ismertté vált szereplője, Lassan Zoltán, illetve tisztességtelen piaci magatartás miatt az RTL Klub ellen.

A felperes hétmillió forintra perli Pongót: ötmilliót azért követel tőle, mert szerinte megszegte azt a szerződéses kötelezettségét, hogy a "Big Brother projekt időtartama alatt" máshol nem szerepel, kétszer egymilliót pedig azért, mert - ugyancsak a szerződésben foglaltak ellenére - nem az Interaktív Kft.-n keresztül vállalt fellépést.

VV3 honlap, friss hírekkelhttp://valovilag.origo.hu/index.html

Dr. Beleznay Zsolt, az Interaktív Kft. jogi képviselője szerint nincs sok értelme a tanúk meghallgatásának, hiszen ők Pongó szerződés-aláírásának idején és helyén nem voltak jelen.

Feldmajer Péter, Pongó ügyvédje szerint viszont fontos meghallgatni tanúkat. Gyovai Szabolcs egykori játékostárs tanúként való meghallgatása augusztus 30-án várható a csongrádi városi bíróság előtt. Az ügyvéd rajta kívül egy további tanú megidézését is kérte az október 12-ére kitűzött újabb tárgyalásra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!