Liz Hurley és a modern modell

Vágólapra másolva!
Elizabeth Hurley a mozizás után ideiglenesen a tévé felé veszi az irányt, ugyanis modellekkel és divattervezőkkel készít egy esti show-t.
Vágólapra másolva!

Az Örvénylő vizeken, Ed Tv, A bájkeverő, Az 57-es utas, Austin Powers szereplője, Elizabeth Hurley a Sky One tévécsatornán vezet majd műsort, Project Catwalk címmel: ebben tucatnyi kezdő, viszonylag zöldfülű divattervező kapja meg a lehetőséget, hogy egy nagy dobbantással ott találja magát a divatvilág közepén vagy legalábbis annak környékén. A várhatóan szép nézettséget generáló show egyben manökeneknek, modelleknek is kitárja az ajtót: tizenketten lehetnek a tervezők múzsái.

A Mirror úgy tudja, hogy idén már nem indul el a műsor, a start 2006-ra tehető: meg kell várni a jövő februárban megrendezendő londoni Fashion Week rendezvénysorozatot. Itt mutatkoznak be elsőként a merész kreációk, tervezőik és persze a modellek. A vetélkedés végén hárman maradnak a színen, majd a legjobbnak választott - azonkívül, hogy a divattal foglalkozó lapok címlapjára kerül - anyagi segítséget is kap ahhoz, hogy elindítsa saját márkáját.

Hurley - aki hosszú évekig Hugh Grant párja volt - elmondása szerint rettentő izgatottan várja a kezdést, úgy tudja, hogy a kezdő tervezők a szakma nagy divatdiktátoraitól kapnak majd tanácsot, ugyanakkor a modellek is rögvest a legnagyobb nyüzsgés közepén találják majd magukat - azaz jó ugródeszka lesz a műsor a helyezetteknek is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről