Francia nap - csigával, kagylóval

Vágólapra másolva!
Péntekén, július 14-én egyedülálló, francia tematikus napot tart a TV Paprika. Provence-i sült zöldségek, négyszáznál is több sajtféle, békacomb és eredeti hagymaleves várja a műsor során alighanem erősen megéhező nézőt.
Vágólapra másolva!

Igaz, a focivébén ezúttal nem kerültek a dobogó legfelső fokára - de a TV Paprikán azért is a franciák a nyerők, legalábbis egy napra. Régi és új műsoraiból válogatta össze a csatorna stábja a legérdekesebb, legszebb, a francia konyhával foglalkozó epizódokat.

A gasztronómiai csatorna pénteken egy egyedülálló tematikus nappal hódol a népszerű francia konyha előtt. Az összeállításból minden néző számára világossá válik, mitől olyan könnyedek a francia konyha étkei, milyen fűszereket érdemes használnia egy hamisítatlan francia menü elkészítéséhez vagy hogy mely alapanyagokból készíthet igazán változatos fogásokat a családi ebédekhez.

A naponta jelentkező Mit eszünk ma? című sorozatban pénteken Bede Róbert és Marton János ajánl a nézőknek ínycsiklandó francia ételeket, az Európa sava-borsá-t ezúttal Franciaországban ízlelhetjük meg, végül Párizsba látogat képzeletben a néző, a Kóstoljuk meg a világot! című sorozat jóvoltából.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről