David Bowie SpongyaBobhoz költözik

Vágólapra másolva!
Jövőre David Bowie jellegzetes hangját is hallhatjuk a SpongyaBob KockaNadrág című rajzfilmsorozatban.
Vágólapra másolva!

A legendás brit énekes karrierje meglepő fordulatot vesz a következő évben: a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt igen népszerű SpongyaBob KockaNadrág-ban vállalt el egy szerepet. Egy Lord Royal Highness nevű karakternek fogja a hangját kölcsönözni a Nickelodeon sorozatában - ezzel új színnel gazdagítja eddig is tekintélyes tévés és filmszerepeit.

Bowie ugyanis számos alkalommal bebizonyította már nekünk tehetségét, és bizony nem csak a zene, de a film világában is: gondoljunk csak zseniális alakítására például a Labirintus vagy a Boldog karácsonyt, Mr. Lawrence című filmekben. Nem áll tőle távol a tévésorozatok világa sem, legújabban a komikuszseni, Ricky Gervais Extras című műsorában vállalt el egy kisebb szerepet - itt "csupán" önmagát kellett alakítania.

Most pedig beköltözik a víz alá, aminek ő és egész családja roppant mód örül. Az énekes arról ír blogjában, hogy ezzel a szereppel elcsípte a legjobbat, ami az animáció világában várhat rá. Valószínűleg felesége, Iman, de főként hatéves kislányuk is ugyanígy lelkendezik, hiszen ugyanott ezt is olvashatjuk: "A családom le van nyűgözve. Most már nem is kell, hogy történjen más is az évben - vagy legalábbis a héten."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről