A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Többen pályáznak Szulák helyére

Vágólapra másolva!
Gazdátlanul maradt az Activity, a TV2 vetélkedője. A Blikk szerint hárman vannak még versenyben, akik a szülési szabadságra távozó Szulák Andrea helyére léphetnek - a producer, Kovács Kristóf nem kívánta kommentálni az értesülést.
Vágólapra másolva!

A műsor producere elmondta az [origo]-nak, hogy döntés még nem született, az értesülést pedig sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. "Minden hasonló döntést a TV2-vel összhangban hozunk meg, mivel nem erőltetném rá elképzeléseimet a csatornára. Ez nem jogi kérdés, egy pusztán így praktikus. A műsor felvételeit már nyáron elkezdjük, de csak szeptemberben kerülnek képernyőre az első részek. Teljesen megújult formában jelentkezünk az Activity-vel, új a koncepció, új, kétszer akkora a stúdió, mint a korábbi" - közölte Kovács Kristóf.

"A produkció valóban változik, s az is igaz, hogy férfi műsorvezetőben gondolkozunk. Nagy valószínűséggel Majka, Nacsa vagy Árpa lesz Szulák utóda, de még nincs végleges döntés" - mondta a Blikknek Lóránt Gergely, a TV2 marketing- és PR-vezetője. A lap úgy tudja, jelen pillanatban Majka hajszállal megelőzi vetélytársait. Mellette szól, hogy nem zöldfülű televíziós (2002 végén szabadult a VV-villából, azóta sokat volt látható az RTL Klubon és a Coolon), talán a könnyed, játékos, rögtönzésekre épülő műsorban megállná a helyét.

Nacsa Olivér sem esélytelen, őt a TV2-s múltja lendíti előre: a humorista több alkalommal feltűnt játékosként a produkcióban, előtte pedig saját show-ja volt, télen pedig a Sztárok a jégen-ben szerepelt, nem túl jelentős sikerrel. "Műsort vezetni azért teljesen más. Szerintem jól szerepeltem a próbafelvételen, hiszen sikerült megtalálni az összhangot a poénok és a játékvezetői szerep között. Ez a vetélkedő ugyanis elsősorban nem a műsorvezetőről szól. Nem titkolom, borzasztóan örülnék, ha én kapnám meg a feladatot" - nyilatkozta a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!