A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
13:10BirkózásAleksandr Komarov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Film Fieszta az AXN-en

Vágólapra másolva!
Az október a filmek hónapja lesz AXN-en, hisz a kalandcsatorna a tőle megszokott sorozatok mellett október 1-jétől minden hétköznap este akciódús nagyjátékfilmeket is műsorára tűz.
Vágólapra másolva!

Október 1-jén este 10-kor eldördül a Film Fieszta startpisztolya, és máris Célkeresztben vagyunk. Frank Horrigan régi motoros a titkosszolgálatnál, már Kennedy mellett is teljesített szolgálatot, de most egy másik elnököt kell megvédenie. Az akció-krimit két színészóriás, Clint Eastwood és John Malkovich, valamint Rene Russo játéka teszi izgalmasabbá.

Október 2-án az Amerika kedvencei-ben Gwen és Eddie (Catherine Zeta-Jones és John Cusack) egy nemzet álmait váltja valóra. Szépek, gazdagok, mellékesen mozisztárok, egyszóval életük egy hatalmas kalamajka. Október 11-én, csütörtökön 23 órakor a szövevényes Egy becsületbeli ügy-ben Tom Cruise az igazság oldalára áll, majd október 25-én, csütörtökön 23 órakor egy érzelmesebb alkotásban, a Jerry Maguire-ben láthatjuk őt ismét.

Október 18-án, csütörtökön 23 órakor a Zorró álarcá-ban Catherine Zeta-Jones-t látjuk viszont, ezúttal az Oscar-díjas Anthony Hopkins és Antonio Banderas társaságában, október 23-án, kedden 22 órakor pedig megérkezik a szintén Oscar-díjas Tommy Lee Jones és Will Smith kettőse. Ők a Men in Black - Sötét zsaruk. Olyan, a maguk műfajában már-már klasszikus alkotásokat is újranézhetünk, mint az Árral szemben (Bruce Wilisszel) vagy a Van Damme-os Hiába futsz.

Október 31-én, az októberi Film Fieszta záróéjszakáján a horroré a főszerep: 22 órakor Jack Nicholson látogat meg minket, a Farkas képében. Éjfél után 20 perccel az Embertelen pók mászhat be hálószobánkba: a való életben félénk, ám szenvedélyes képregény-rajongó egy alkalommal kísérleti szérummal injekciózza be magát, aminek köszönhetően pók-képességekre tesz szert, és csillapíthatatlan, gyilkos étvágy keríti hatalmába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!